Emezzi slim windows,
doors and partitions

Over Emezzi

Producent van metalen deuren en wanden


Emezzi is een producent van metalen deuren gevestigd in Nederland. Via een dealernetwerk leveren we over de hele wereld. De dealers verzorgen de nodige service in uw regio, met of zonder inmeten en plaatsing. Zij installeren uw deuren of wanden volledig naar wens. Emezzi levert taatsdeuren, schuifdeuren en vaste wanden voor binnen en voor buiten. Wij kunnen ook uw kantoor voorzien van de stalen kantoorwanden met glas om ook daar de industriële look te creëren. Steellook deuren van Emezzi zijn altijd maatwerk, waardoor vrijwel altijd het gewenste concept kan aangeboden worden. Ook hebben we zelf het meest strakke profiel ontwikkeld om de meest ranke gehelen te creëren met een superieure afwerking en levensduur.

Het stalen deuren alternatief


Wilt u uw interieur opfrissen met de industriële look van stalen deuren? Emezzi biedt u deze mogelijkheid. De Emezzi metalen deuren worden niet gemaakt uit staal. De door ons ontworpen, geëxtrudeerde profielen zijn gemaakt van aluminium. De nog slankere strakke metalen profielen geven uw interieur net dat beetje meer. Aluminium heeft als voordeel dat het lichter is dan staal en daarmee veel gebruiksvriendelijker, maar gegarandeerd een stevige en solide deur.

Aluminium kan niet roesten


Daarnaast kan aluminium niet roesten. De deuren zijn dan ook geschikt voor buitengebruik. Ook zie je bij onze metalen deuren geen lasnaden, wat zorgt voor een zeer strakke en ranke uitstraling. De kleurafwerking voor onze deuren en wanden is de alom gekende poedercoating die toegepast wordt voor het beschermen van gevelramen en -deuren in staal en aluminium. Daarmee creëren we dezelfde industriële look als bij deuren van staal, maar fijner en rank.