Emezzi slim
windows, doors
and partitions

Emezzi slim, windows,
doors and partitions

Metalen deuren en wanden van Emezzi


Een deur, raam of wand is een middel om prettig te leven in je woning, buitenruimte of kantoor. Een Emezzi maakt dit ‘middel’ in Italiaanse stijl: ranke profielen, voluit transparant. En onverwoestbaar. Onze glazen binnendeuren met metalen frame worden vervaardigd met strakke profielen, niet te onderscheiden van stalen deuren. Hun toepassing is alom: tussen woonkamer en keuken of hal of als kantoorwand, douchescherm of verandawanden. Deze versie van metalen deuren heeft aan weerszijden een identiek uitzicht, wat voor extra strakke uitstraling zorgt.

Word onze dealer!​​​​​​​

Voordelen voor u als onze verdeler


  • Hoge kwaliteit producten voor een scherpe prijs;
  • Op maat gemaakte deuren op aanvraag;
  • Compleet geassembleerde deuren;
  • Snelle levertijden wereldwijd;
  • Samenwerking zonder concurrentie;
  • Persoonlijk contact en support.​​​​​​​

Meer informatie?​​​​​​​

Hoe word je een dealer van Emezzi?


Bent u nieuwsgierig naar onze producten en wilt u deze producten ook bieden aan jullie klanten? Neem dan contact met ons op via sales@emezzi.com of vul het onderstaande formulier in.


Metalen steellookdeur(en)​​​​​​​

Slanke en elegante design deuren van emezzi


Een metalen deur of ook wel industriële deur of wand genoemd is een karakteristieke en stijlvolle eyecatcher voor uw huis of kantoor. Het aansprekende slanke design schept sfeer en ruimte en is toepasbaar in elke stijl. De afwerking van deze metalen deuren met glas is verfijnder vergeleken met andere stalen deuren. Het strakke, rustige en ranke karakter van de Emezzi-systemen zal je bevallen.

Metalen deuren en wanden

Betaalbare luxe designed by Emezzi


Emezzi is een Nederlandse producent en leveren uitsluitend aan dealers in binnen en buitenland. Emezzi levert maatwerk met metalen taatsdeuren, schuifdeuren, vaste (kantoor)wanden. Ook hebben we zelf het meest strakke, ranke en symmetrische profiel ontwikkeld, dat nog ranker en strakker is dan de gewoon beschikbare profielen. Zo zorgen wij voor een zeer strak geheel en een superieure afwerking. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden duurzaam geproduceerd door het gebruik van aluminium, roestvrij staal en glas.

Uw emezzi deur

Uw deur, onze specialiteit

​​​​​​​

Wil u graag zien hoe de verhouding en vakverdeling van uw droomdeur eruit zal zien? Van zodra het ontwerp van uw unieke deur of wand klaar is, kan onze dealer een offerte berekenen, en ontvangt u onze aanbieding. Maar wat gebeurt er daarna? Onze offerte interesseert u, maar u bent nog niet helemaal overtuigd van het uitzicht? Geen nood: maak een afspraak voor een toonzaalbezoek om uw wensen te bespreken. U koos definitief voor een mooie EMEZZI-deur? De uitvoeringsfase kan starten! Wanneer de muuropening, wanden en vloeren volledig afgewerkt zijn kan er door u opgemeten worden. Wij ontvangen vervolgens graag uw opdracht inclusief de opmeting om de uitvoeringsdetails op te maken en de productieadministratie op te starten. Wij sturen een tekening van uw deur ter goedkeuring en wachten op uw akkoord alvorens de productie op te starten. Vervolgens leveren we de deur, en kan de plaatsing met alle zorgen gebeuren. Wij zijn natuurlijk, net als u, steeds benieuwd naar het eindresultaat!

De voordelen

VAN HOOGSTAANDE MATERIALEN


Wij hebben het strakste deur- en wandsysteem in huis! De in eigen beheer ontwikkelde profielen zijn slanker dan deze gebruikt voor stalen deuren. Een hoekradius van slechts 0,5 mm en een minimale profielbreedte van slechts 30 mm is bepalend voor het slanke uitzicht.


Daarnaast is aluminium veel lichter dan staal, en biedt het een gegarandeerde stabiliteit, waardoor dit deurconcept ook makkelijker hanteerbaar is. De lakafwerking van je deur is een gepoedercoate bescherming voor veelvuldig gebruik. Het schoonmaken van de deur kan gebeuren met standaard poetsproducten voor huiselijk gebruik.